ArtRolinka

 

 Exposition List / Exposities

 

 

Here you see a list with my past exposiitions in chronological order. For the moment my work is exposed in my own home-gallery that you can visit after a call and appointment is made: 

 

 

Van verleden tot nu mijn Exposities

 

13,14 en 15 mei 2022 deelname aan vijfhoekkunstroute, met een etalage bij Sjenkels, gierstraat 10 en een extra open galerie in de Schagchelstraat 33 en een schilderij in de Nieuwe kerk in Haarlem samen met kunstwerken van de andere kunstenaars die hieraan meedoen

16 en 17 nov 2019 doet mijn atelier mee met de landelijke atelierroute.

Er staat een leuk artikel over in de museumkrant met o.a. info over activiteiten die dan in mn atelier plaastsvinden:

 

 

 

 

 Mei-eind juni 2019 deelname met KuCo aan een expositie rondom Rembrandt in de centrale Leidens bibliotheek met hangers en een groot doek:

 

 

 

20-10-2007- 2019 Gallery & Giftshop IJmuiden

Veel mensen kwamen kijken toen de Rolinka Wonders Gallery werd  geopend op 20 okt. 2007 en beluisterden de speech die gehouden werd door kunsthistoricus Nellie Herlaar-Put.Sommige namen de gelegenheid te baat om zich voor een van de workshops op te geven.

 

 

01/03 tot 1/04 van 2014 Grote Expositie in Verpleeghuis Zuiderhout te Haarlem

Expositie van 21 grote olieverfschlderijn en voornamelijk albasten beeldjes enveel sieraden in het verpleeghuis Zuiderhout

 

 1-6-2002 Expositie Galerie Vink in Utrecht

 

Expositie in Galerie de Vink in Urecht. Vooral met mijn humoristische beesten-schilderijen hadden toen belangstelling. In dezelfde tijd ook een expositie in Zierikzee..Ik exposeerde toen vooral met deze vrolijke  dieren-schilderkunst: Een techniek die met oliebars op doek gemaakt is en hele vloeibare acryls. Hiervan is nog een enkele over en te koop in eigen galerie:

 

 

 

 

 

           


     

 

 

Beschrijvende tekst

31-12-2002 Expositie Fort Kijkduin te Den Helder

Tot maart van het jaar erop had ik een expositie in Fort Kijkduin in Den Helder. Ik vond zelf dat daar mijn grote onder water schilderijen zoals het tweeluik: "Roggen" en deWenkkrab bijv. erg mooi uitkwamen tegen de stenen muren!

 

 

13-2-2000 Expositie Galerie Annee te Haarlem

 

 

Tegelijk met mijn afstuderen (AOG of te wel algemene godgeleerdheid aan de V.U.) had ik mijn eerste belangerijke expositie, nl. in Galerie Annee in Haarlem. Er hingen vrolijke mixed media schilderijen,  mooi ingelijst in de galerie en ik mocht er tevens een borrel houden ter ere van mijn afstuderen! (Drs. Algemene Godgeleerdheid) Het schilderijtej "Spring" werd bij deze gelegenheid verkocht.

1-1-1996 Expositie in Haarlem voor Hippo Actie

Bij deze gelegenheid werd er een groot Nijlpaarden-schilderij van mij in het concert-
gebouw geveild waarvan de totale opbrengst na (aftrek van kosten) voor
hulp aan nijlpaarden in Zinbabwe werd gegeven . Het schilderij werd goed
verkocht en de benodigde apparaten werden aangeschaft.

 

 

 

 

1-1-1999 Expositie in Galerie 2001 in Badhoevedorp

Aan deze  expoitie in KUNST 2001 was een prijsvraag verbonden in het kader van de kinderboekenweek. Ik mocht een van de juryleden zijn. Harstikke leuk om te zien wat de kinderen allemaal hadden gemaakt en mee te mogen beslissen wie er gewonnen had !! (Al was dat niet zo makkelijk) De ouders van de kinderen die gewonnen hadden waren zeer verbaasd over de onvermoede talenten van hun kroost, weet ik me nog teherinneren.

 

Nu te zien en te koop in mijn eigen galerie: o.a:


Jong Veulen, serpentijn     Uiltje €80    

Vrouwelijke tors €390

  
   

 

 

 

 

Mannelijke tors serpentijn €790